WYROBY Ciastka kruche, Amoniaczki - ciasto kruche zaparzane, krucho - drożdżowe, francuskie, półfrancuskie z dodatkami min. orzechów, cynamonu, kakao. KRUCHE CIASTECZKA Kruche ciasteczka z nadzieniem - ciasto przekładane czakoladą, krówką, nadzieniami owocowymi (truskawka, wiśnia, jagoda, kiwi, malina) budyniami: wanilia, śmietanka, advocat, czekolada. CIASTKECZKA Z NADZIENIEM Rurki francuskie - ciasto nadziewane kremem budyniowym o smaku wanilii, śmietanki, czekolady, toffi, advocata, orzechów, malin, jagody. RURKI FRANCUSKIE Ptyś, Eklerek - ciasto parzone nadziewane kremem lub śmietanką. PTYŚ, EKLEREK Ciastka półfrancuskie - ciasto zapiekane z serem, makiem, nadzieniami owocowymi, marmoladą, budyniem. CIASTKA PÓŁFRANCUSKIE